Haemme aluepäällikköä Etelä-Suomeen

 

Toimintamme laajentuessa haemme Etelä-Suomeen

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

alkusammutustuotteidemme myyntiin. Vastaat alkusammutustuotteiden myynnistä Etelä-Suomen alueella. Tehtäväsi on tehdä tuotteitamme tunnetummaksi ja kehittää alueesi asiakkuuksia. Työpisteesi voi sijaita joko Vantaan konttorillamme tai muuten alueesi kannalta keskeisellä paikalla. Asiakkaitasi ovat LVI-suunnittelijat, -urakoitsijat ja -tukkuliikkeet.

Sovellut joukkoomme, mikäli olet hyvä tyyppi, joka tulee hyvin toimeen niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Osaat pitää huolta olemassa olevista asiakkaista, mutta olet kotonasi myös uusasiakashankinnassa. Olet etsimämme henkilö, kun olet energinen, ulospäinsuuntautunut ja myyntiorientoitunut.

Kokemus alkusammutustuotteista ja/ tai asiakaskunnasta on eduksi, mutta ei välttämätön. Koulutamme sinut tehtävään ja tukenasi on koko organisaatiomme ammattitaito. Kaupallinen tai LVI-alan koulutus on eduksi.
Menestyt tehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, omaat itsenäisen ja tarkan työskentelyotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn korkealaatuisten tuotteiden parissa.

Tartu tilaisuuteen ja liity osaksi alamme parasta tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapani Hulkkonen puh 0400 672 150.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus syyskuun 15. päivään mennessä osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ”Aluepäällikkö alkusammutustuotteet”. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Gebwell on leppävirtalainen alkusammutustuotteisiin sekä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme Pivaset alkusammutustuotteita, kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia ja käyttövedenlämmittimiä. Pivaset tuoteperheemme on alkusammutusalan markkinajohtaja Suomessa.

Ajankohtaista

25.08.2017: Haemme aluepäällikköä Etelä-Suomeen
Katso lisää >

01.01.2017: Pivaset Oy fuusioitui Gebwell Oy:hyn 31.12.2016
Katso lisää >

12.09.2016: Gebwell Oy ja Pivaset Oy fuusioituvat
Katso lisää >